Adet Kanaması

Adet Kanaması

Adet Kanaması

» » » » Rüyada Adet Olduğunu Görmek

Rüya Da Adet Olduğunu Görmek Ne Anlama Geliyor



Rüyada Adet (Regl) olduğunu görmek ile bir çok tabir mevcuttur. Rüyada adet olduğunu görmek, dinen fesat olduğunu göstermektedir.

Gerek erkek ve gerek kadın Adet olduğunu ve gusül edip elbisesini giydiğini görmesi, dünyada ve ahrette isteğine kavuşacağına işaret olduğu tabirini de yapanlar vardır.

Ebu Said El-Vaiz’e göre; bir kadın Adet olduğunu görüyor ise, eğer kısır ise çocuğu olacağı anlamına gelmektedir. Bazı yorumcular, Adet olduğunu görmek yalana delalet eder, diyor.

Es Salimi’ye göre de; ihtiyar bir kadının kendisini kirlenmiş görmesi ecelinin yaklaştığını gösteriyor.

Rüyada ihtiyar kadin ile küçük kızın Adet görmesi ölüme, bir rivayete göre de, küçük kizin bu rüyayi görmesi evleneceğine işaret oluyor.

Rüyada Adet olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunmaktadır.

Rüyada Kadın kendisinin Adet olduğunu görüyor ise, günah sayılan bir ise bulaşması an meselesidir. Yıkansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider diye de işaret ediliyor.

Bir kadın kendisinde Rüyada Adet Kanı olmayan bir kan olduğunu görüyor ise, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayan bir suç ve kabahatte bulunacağına işarettir.

Bir kadin rüyada Adet olduğu halde kocasının kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları şehirden göç edecekleri konuşulur.

Rüyada Adet, dinde oruç ve namazda noksanlık yaratır. Haizin hastalıkla tabir edildiği de söylendiği olmuştur.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Leave a Reply